Uppdragsinformation

Du kommer otvivelaktigt att stå i fokus som studentambassadör. Varje resa är som en föreställning, det du gör kommer andra att minnas som en del av det du representerar, Högskolan i Skövde.

Ersättning

Ambassadörerna får en timersättning på 130 kr/tim (inkl. semesterersättning). Du får även betalt för din lunchtimme och den tid det tar att resa till/från uppdraget. Vid eventuell övernattning ingår även frukost.

Efter varje uppdrag fyller du i en löne- och tidrapport för att få din ersättning.

Utbetalningen görs den 25:e varje månad. För att få ersättning den 25:e måste uppgifterna lämnas in senast den 5:e samma månad.

Vill du ha lönen utbetald till lönekonto i annan bank än Nordea kan du antingen själv kontakta Nordea eller din egen bank eller fylla i blanketten Anmälan/ändring av löneuppgifter och lämna/skicka till Nordea.

Övriga utlägg

Om du har lagt ut egna pengar för till exempel lunch, parkering eller bensin fyller du i blanketten ersättning för utlägg.

Blankett Reseräkning (finns på mitt kontor) Ska fyllas i om du kört med egen bil

Klädsel

Du ska alltid har på dig Högskolans pikétröja när du är ute på uppdrag.

Transport

Högskolan betalar alltid resorna till och från dina uppdrag.

Uppdragsinformation

Inför varje nytt uppdrag skickar jag ut en förfrågan till ambassadörerna via e-post. Har du tid och möjlighet att jobba så svarar du det och får inom kort en bekräftelse om du blev tilldelad uppdraget.

Övernattning

Under utbildningsmässorna i Stockholm och Göteborg bokar Högskolan hotell som ambassadörerna bor på. Om du känner någon i den staden som du besöker och hellre vill övernatta där går det naturligtvis bra