Uppdragsinformation

Studentambassadörerna är guld värda för Högskolan i Skövde och ambassadörsverksamheten är en viktig del i vår marknadsföring. Självklart får ambassadörerna ersättning för all tid de lägger ner under uppdragen.

Ersättning

Ambassadörerna får en timersättning på 133 kr/tim (inkl. semesterersättning). Du får även betalt för din lunchtimme och den tid det tar att resa till/från uppdraget. Vid eventuell övernattning ingår även frukost.

Efter varje uppdrag fyller du i en löne- och tidrapport för att få din ersättning.

Utbetalningen görs den 25:e varje månad. För att få ersättning den 25:e måste uppgifterna lämnas in senast den 5:e samma månad.

Högskolan har Danske Bank som lönebank. Vill du få din lön direkt insatt på ditt konto måste du anmäla ditt lönekonto hos Danske Bank. 

Anmälan med E-legitimation
För att anmäla ditt lönekonto går du in på http://www.danskebank.se/lonetjanst

Välj "Logga in till Lönetjänst". Vid inloggning med e-legitimation anger du endast ditt personnummer (12 tecken) och inget lösenord och klickar på "Login". På nästa sida loggar du in med din e-legitimation.

Under rubriken "Min profil" och sedan "Kontouppgifter" väljer du "Lägg till kontouppgift". Skriv in ditt lönekonto och "Spara".

Att du anmäler ditt lönekonto till Danske Bank innebär inte att du blir kund hos Danske Bank. Du anger bara vilket konto du vill ha din lön insatt på.

Blankett
Om du inte har e-legitimation måste du fylla i blanketten Konto för löneinsättning och skicka/lämna till Charlotta Karlin på HR-avdelningen. Du kan också lämna blanketten till tjejerna i receptionen och be dem skicka blanketten till HR-avdelningen. Det här måste du göra även om du har Danske Bank som din bank idag. 

Övriga utlägg

Om du har lagt ut egna pengar för till exempel lunch, parkering eller bensin fyller du i blanketten ersättning för utlägg.

Klädsel

Du ska alltid har på dig Högskolans pikétröja när du är ute på uppdrag.

Transport

Högskolan betalar alltid resorna till och från dina uppdrag.

Uppdragsinformation

Inför varje nytt uppdrag skickar jag ut en förfrågan till ambassadörerna via e-post. Har du tid och möjlighet att jobba så svarar du det och får inom kort en bekräftelse om du blev tilldelad uppdraget.

Övernattning

Under utbildningsmässorna i Stockholm och Göteborg bokar Högskolan hotell som ambassadörerna bor på. Om du känner någon i den staden som du besöker och hellre vill övernatta där går det naturligtvis bra