Uppstart för mentorer och adepter 2014-2015

Högskolan i Skövdes största sal var fullsatt när första träffen med årets mentor- och adeptpar tog plats. Över hundra par är registrerade i årets mentorprogram, vilket betyder över 200 delaktiga personer. Uppstarten var en lyckad kväll där nätverkande och inspiration var nyckeln.

En sen tisdagseftermiddag samlades många av de anmälda mentorparen för en uppstart av årets upplaga av mentorprogrammet. Träffen bjöd på inspiration från olika personer som varit verksamma i både Högskolan i Skövde och mentorprogrammet.

Bland annat så välkomnades mentorparen av Johan Almér som är högskoledirektör vid Högskolan i Skövde, för att sedan få lyssna på ett mentorpar som var verksamma i mentorprogrammet under förra året. Mentorparet bestod av adepten Sofia Stensson från ekonomprogrammet och mentoren Johanna Stenerlöv som är ekonomiansvarig på IDC West Sweden AB här i Skövde. De berättade om sina erfarenheter och även delade tips med årets mentorpar.

Träffen följdes av presentation av mentorprogrammet från projektledarna Christina och Erik. De berättade vad programmet innebar och vad för nytta det har för de olika parterna. Det avslutades med en presentation av årets mentorer som är många verksamma personer inom näringslivet med inriktning på väldigt olika sektorer.

Kontakt