Anmäl dig till Mentorprogrammet

Programmet pågår under ett halvår, mellan oktober och april. Du kan anmäla dig under våren, men vänta inte för länge - antalet platser är begränsat!

Tänk på att den ansökan du skickar in är underlaget vi använder för att hitta en passande mentor till dig. Det är därför viktigt att du beskriver vem du är och varför du vill delta i Mentorprogrammet. Genom att du besvarar frågorna i frågeformuläret så utförligt som möjligt ökar också dina chanser att komma med i programmet.

Vi kan aldrig garantera att du som anmält intresse får en mentor, eller att du får precis den typ av mentor du önskat dig. Däremot gör vi vårt allra bästa för att erbjuda alla deltagare en så bra matchning som möjligt!

Mentorprogrammet ger fantastiska möjligheter, men det kräver samtidigt engagemang, tid och eget driv. Innan du anmäler dig bör du därför ha tänkt igenom att du kommer kunna ge detta, både till dig själv och din mentor.

Varmt välkommen med din ansökan!

 
 
När du skickar in din anmälan godkänner du att dina uppgifter registreras hos Högskolan i Skövde. Registret används sedan för programadministration och uppföljning. Har du frågor kring detta kontakta Mentorprogrammets projektledare

Kontakt