Avslutningshögtid och vårbal

Fredagen den 19 maj 2017 är du som avgångsstudent inbjuden till en avslutningshögtid på Högskolan i Skövde. Senare på kvällen anordnar Studentkåren en vårbal. Nedan finner du anmälan till både avslutningshögtiden och till vårbalen, men observera att det är två olika anmälningsformulär.

 

Avslutningshögtid 2017 

Alla studenter som avslutar ett program är varmt välkomna till avslutningshögtid med stipendieutdelning. Högskolan bjuder på musik, tal från rektor och kårordförande, bubbel och snittar.

Plats: Högskolan i Skövde, Götasalen med efterföljande mingel i G-husets entré (vid fint väder utomhus).

Datum: 19 maj 2017

Tid: 14.00 - 15.30

Avslutningsdagen är ett tillfälle för dig och dina klasskompisar att fira att ni snart är klara med studierna. Du är också välkommen att ta med med några nära och kära till avslutningshögtiden, dock max två.

Denna begränsning är för att så många studenter som möjligt ska kunna delta, men också för säkerheten i lokalen. Om du önskar ta med fler gäster föreslår vi att du stämmer av med en klasskompis som kanske inte använder sina gästplatser. 

Vårdad klädsel.

Anmälan avslutningshögtid
 
Antal gäster (max 2)

 

Vårbal 2017

Studentkåren bjuder in dig till vårbal för att fira att du har lyckats kämpa dig igenom flera års studier. Suit up och förbered dig för en kväll du sent kommer glömma! Vi intar Valhall i Skövde Kulturhus för att avnjuta en mumsig 3-rätters middag och fira i glada vänners sällskap.

Begränsat antal platser.

Plats: Valhall, Skövde Kulturhus

Datum: 19 maj 2017
Tid: 18:30
Pris: 575 kr

Klädsel: Mörk kostym - Klädkodsförklaring (extern länk)

Anmälan till vårbalen 2017.

Bild på glas

Kontakt Högtid

Pernilla Klingspor
pernilla.klingspor@his.se
0500-44 87 00

Kontakt Vårbal

Rebecca Swerre
event@studentkaren.se
0760-29 19 16