Anmäl dig till informationssäkerhetsdagen

Tid: 2017-10-03 10:00 - 15:00
Plats: Högskolan i Skövde, Insikten, Portalen

I oktober sätter vi fokus på informationssäkerhet, integritet och cybersäkerhet på Högskolan och i Gothia Science Park. Informationssäkerhetsdagen är den första i en rad aktiviteter.

Följ evenemanget

Se livesändning från evenemanget

Informationssäkerhetsdagen är en heldag där du får lyssna på föredrag av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), forskare från Högskolan i Skövdes nystartade samverkansplattform "Privacy, Information and Cyber Security" (PICS), Västra Götalands Digitaliseringsråd samt företag som bedriver sin verksamhet i och utanför Gothia Science Park.

Under eftermiddagen har du möjlighet att delta i Open Space diskussioner, där kan du lyfta dina frågor och funderingar med andra deltagare och specialister från företag som finns i och runt Gothia Science Park samt offentlig sektor. Dagen avslutas med en paneldebatt där medverkande personer och företag deltar och svarar på dina frågor.

I samband med denna dag, startar Västra Götalands Digitaliseringsråd officiellt upp Informationssäkerhetsprogrammet 2020 och Säkerhetsmånaden i Gothia Science Park påbörjas. Innehållet av dagen riktar sig till dig som arbetar med eller är berörd av informationssäkerhet- och integritetsarbete både inom offentlig och privat verksamhet.

Huvudarrangörer för Informationssäkerhetsdagen är Högskolan i Skövde, Gothia Science Park, Combitech AB samt Atea.

Program

Se programmet med hålltider här.

Om Säkerhetsmånaden

Under oktober månad är det "Cyber Security Awareness Month". Detta har Högskolan i Skövde valt att tillsammans med aktörer och företag i Gothia Science Park uppmärksamma genom ett gemensamt program som ger dig möjlighet att kompetensutvecklas och lära dig mer om området. Uppstarten på säkerhetsmånaden genomförs den 3 oktober med Informationssäkerhetsdagen.

Säkerhetsmånaden är en aktivitet i den öppna innovationsmiljön Gothia Science Park, som drivs av Gothia Innovations AB. Aktiviteterna sker i samarbete med företag i och runt Gothia Science Park samt i samarbete med IDC West Sweden AB, Näringslivsforum, Almi Väst AB, Agroväst AB, Skaraborgs Kommunalförbund och Högskolan i Skövde.

Mer information om om säkerhetsmånadens aktiviteter kan du hitta här.

Lägg till i Google kalender

Lägg till i Ical

Gothia Science Park

ATEA

Combitech

Kontakt