Innovation för en konkurrenskraftig region

Externwebb kalender,Evenemang,Konferenser

Tid: 2018-11-08 09:00 - 16:00
Plats: Insikten, Gothia Science Park

Den 8 november bjuder Högskolan i Skövde in till en inspirations- och nätverksdag där i innovation inom digital hälsa och företagande står i fokus. Under dagen kan du lyssna till Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademin, ta del av Högskolans testmiljöer utvecklade för både industri och sjukvård, mingla i mässdelen, lyssna till paneldebatt och gå på valbara inspirationsföreläsningar. 

Målsättningen är att Sverige, år 2025, ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter.Det ska bidra till ökad kvalité och en mer jämlik vård och omsorg. Teknikutvecklingen och digitaliseringen går som på räls men utmaningarna är många. Att digitalisera en verksamhet kräver ett systematiskt tillvägagångssätt, förändrat ledarskap och ett nytt sätt att tänka.

Hur resonerar du? Hur tänker andra företag i regionen? Sitter du på kompetens som kan bidra till utvecklingen? Den 8 november ges du möjlighet att träffa branschkollegor och ta del av den senaste forskningen på området.

Läs mer och ta del av programmet...

Lägg till i Google kalender

Lägg till i Ical

Kontakt och anmälan

OSA senast fredag 26:e oktober.


De personuppgifter du lämnar i formuläret kommer Högskolan i Skövde bara att använda för just detta specifika ändamål. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: www.his.se/gdpr