Tidigare träffar med partnerprogrammet

Partnerprogrammet utvecklas ständigt och spännande aktiviteter ligger i framtiden. Denna sida uppdateras med information om vad som hänt föregående år och månader allt eftersom aktiviteterna ägt rum.

Hösttermin 2014

16 september

Andreas Ekström, författare av reportageboken "Googlekoden". Ett seminarium kring företaget Google och dess utveckling i världen samt påverkan i människors liv. Föreläsningen uppmanar att ingenting är omöjligt. Läs mer om seminariet här.

Vårterminen 2014

3 juni

Eftermiddagsseminarium kl 13-16 med ledarskapsexperten Anders Hedin som har lång erfarenhet av operativt ledarskap. Med ett brinnande intresse av utveckling kring trivsel och skapande av resultat hos människor, så gav Anders tips på hur man kan känna glädje och se möjligheter i vardagen. Läs mer om Anders Hedin här.

7 maj 

Lunchseminarium med minnesexperten Jonas von Essen. Jonas berättade om resan från att ha medelmåttigt minne till att vara officiell världsmästare i att komma ihåg, på bara två år. Han gav även tips på hur man kan förbättra sitt minne, och kanske bli nästa världsmästare i minne.

24 mars, 27 mars och 9 april

För våra partnerpar erbjöds tre stycken coaching tillfällen i mars och april med Helena T Wennerhill. Liknande möjligheter kommer att finns i framtiden. Mer information om detta lämnas närmare aktuellt datum.

22 januari 

Evelina Wahlqvist, kreativitetsexpert och forskare vid Göteborgs universitet. Ett seminarium som handlade om behovet av rötter och vingar, och varför den framgångsrika platsen ger utrymme åt både och. 
Läs mer om Evelina på hennes egna blogg.

Höstterminen 2013

3 december

Seminarium med HelenaT Wennerhill om att sätta gemensamma och enskilda mål med samarbetet och starta partnerprocessen på ett bra sätt.

6 november

Seminarium med Eva Ossiansson, varumärkesdoktor från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Hon talade om varumärken i en digitaliserad värld.

19 september

Seminarium med Jan Jörnmark talade under rubriken "Rekordsnabb förändring - ett hot och en möjlighet. Västsverige och Skaraborg - i bakvattnet eller i framkanten av globaliseringen?"

äter

Kontakt