Vårterminen startar

2016-01-15

Den 18 januari startar vårterminen på Högskolan i Skövde och samma dag ordnas ett gemensamt välkomnande för de nya studenter som börjar sina utbildningar. Det rör sig om sjuksköterskestudenter, basårsstudenter och magisterstudenter i infektionsbiologi och bioinformatik.

En av de som välkomnar de nya studenterna till Högskolan är Vice Kårordförande, Carolina Kaspersson, som också själv är ny student på sjuksköterskeprogrammet:

– Det är jätteroligt och spännande att välkomna alla nya studenter hit, inte bara till Högskolan i Skövde utan även till studentlivet. I mitt välkomsttal uppmanar jag våra nya studenter att ta tillvara på studenttiden, att engagera sig i både studier och fritid och vara aktiva. Studenttiden är en tid att växa, en jätterolig tid. 

De nya studenterna kommer att erbjudas en campusrundvandring sin första dag på området och på onsdagen den 20 januari arrangeras en liten studentmässa där flera av Högskolans stödfunktioner finns representerade och även några externa aktörer som Skövde bostäder, Västtrafik, Skövde kommun, Länsförsäkringar och Skatteverket.

 

 

Kontakt