Exjobb med studenter

Många studenter är intresserade av att göra sitt examensarbete tillsammans med ett företag eller organisation där de får möjlighet att tillämpa sina teoretiska kunskaper i verkligheten. I gengäld får din verksamhet ett problem löst av engagerade studenter. Ta chansen att vidareutveckla genom att samverka!

En högskoleutbildning avslutas med ett examens- eller uppsatsarbete som omfattar ca 10 eller 20 veckors heltidsstudier. Arbetet genomförs, i de flesta fall, på vårterminen och utförs självständigt eller genom att två studenter samarbetar.

ExjobbExpo - mässa för att visa upp möjligheter till exjobb i din organisation

Välkommen att delta i mingelmässan ExjobbExpo, onsdag 6 november kl. 16.00 - 17.30 i Insikten, Portalen, Gothia Science Park. Här möter företag, organisationer och offentlig sektor engagerade studenter som söker intressanta förslag på examensarbeten att samverka kring. 

Förbered gärna förslag på frågor eller problem ni skulle vilja få belysta eller kom och presentera er verksamhet och lyssna på studenternas egna förslag.

Inbjudan till ExjobbExpo för utställare och länk till anmälan kommer finnas här i början av hösten.

Skicka in ditt förslag på examensarbete

E-posta ditt förslag på examensarbete till Christina Landelius Törning. Förslaget publiceras då på studenternas karriärsidor på webbplatsen www.his.se

Vägledning för företag/organisationer i samband med examensarbete (PDF)

Kontakt