Sökträffar

    Sökträffar

    Visa alla resultat för ""
    Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

    Söktips

    • Kontrollera att orden är rättstavade
    • Försök med andra sökord eller synonymer
    • Smalna av din sökning för att få fler träffar

    Hur kan vi hjälpa dig?

    Ny student

    Kontakta oss

    Hitta medarbetare

    Sökträffar

      Sökträffar

      Visa alla resultat för ""
      Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

      Söktips

      • Kontrollera att orden är rättstavade
      • Försök med andra sökord eller synonymer
      • Smalna av din sökning för att få fler träffar

      Hur kan vi hjälpa dig?

      Ny student

      Kontakta oss

      Hitta medarbetare

      Högskolan i Skövde, länk till startsida

      Dina förmåner som medarbetare

      Vår ambition är att ta hand om dig så du mår bra på jobbet och kan bidra till Högskolans utveckling. Därför har vi tagit fram förmåner för dig både på och utanför arbetsplatsen.

      Vårt erbjudande

      Som anställd hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag på upp till 2000 kr. Detta kan du använda om du exempelvis spenderar fritiden på gymmet, simmar eller uppskattar massage. Det kan användas till en mängd olika aktiviteter utifrån skatteverkets riktlinjer. Högskolan har även gym på Campus som kan användas av våra medarbetare.

      Hos Högskolans upphandlade företagshälsovård arbetar läkare, beteendevetare, sjuksköterska och sjukgymnast/ergonom och finns till Högskolans förfogande. Företagshälsovårdinsats beställs av chef och huvudregeln är att åtgärden och/eller besvären ska vara relaterade till dina arbetsuppgifter eller din arbetsplats. Som medarbetare hos oss kan du även ha rätt till läkarbesök på betald arbetstid samt kan få ersättning för sjukvårdsbesök och läkemedel. Som medarbetare kan du boka ett första besök hos företagshälsan på eget initiativ, därefter ska närmaste chef godkänna fortsatta besök.

      Vi tror starkt på att det är vi tillsammans som driver Högskolan framåt och därför är din individuella kompetensutveckling ett av våra främsta fokusområden. I kombination med verksamhetens mål följs din kompetensutveckling upp årligen vid medarbetarsamtal. Som lärarpersonal finns även flera olika möjligheter till utveckling, bland annat möjlighet att ansöka om befordran, internationellt utbyte till något av Högskolans partneruniversitet, pedagogisk meritering och tidsbegränsade chefs- och ledaruppdrag inom Högskolan.

      Som tillsvidareanställd i statlig verksamhet har du rätt att vara tjänstledig för att prova på annat statligt jobb. Tjänstledigheten beviljas i upp till två år, under förutsättningen att du varit tillsvidareanställd i minst 12 månader innan (provanställning räknas in). Den nya anställningen måste vara en provanställning eller en visstidsanställning.

      Högskolan arbetar aktivt för ett hållbart arbetsliv och då är din återhämtning en viktig del. Du har rätt till 28 semesterdagar som anställd hos oss. Från det år du fyller 30 år ökar antalet semesterdagar till 31 dagar och från det år du fyller 40 år kan du nyttja totalt 35 semesterdagar per år.

      För dig som lärare på Högskolan gäller årsarbetstid vilket ger dig möjligheter att påverka din arbetstidsförläggning.

      För övrig personal erbjuder vi flextidsavtal.

      Arbetstidsförkortning

      Du som TA-anställd (teknisk/administrativ) omfattas av Högskolans arbetstidsförkortningar som är mer långtgående än statliga avtalet. Detta innebär att du i samband med vissa bestämda helgdagar har en kortare arbetsdag.

      Det är viktigt för oss att du känner dig trygg på arbetet och som anställd på Högskolan har du ett försäkringsskydd om du exempelvis skadats i arbetet eller blir sjuk. Du kan läsa mer på www.afa.se.

      Du tjänar även in tjänstepension som anställd hos oss. En kollektivavtalad pension som kompletterar den lagstadgade pensionen och som alla omfattas av. Du ges även möjlighet att löneväxla del av lön till pension.

      Om du är föräldraledig betalar arbetsgivaren en kompletterande ersättning utöver den från Försäkringskassan så att du får 90 % av din lön under större delen av ledigheten, detta gäller oavsett hur länge du varit anställd.

      Vi värnar om våra ledare och chefer. Vi välkomnar både dig som har chefserfarenhet sedan tidigare och dig som kliver in i uppdraget för första gången.

      Som chef på Högskolan vill vi att ditt ledarskap genomsyras av ett omtänksamt, professionellt och nära ledarskap. Högskolan erbjuder ett välplanerat och brett introduktionspaket och löpande sker interna utbildningstillfällen och seminarier. Genom företagshälsovård och konsulter finns möjlighet till specifika insatser och fördjupning för så väl den enskilde chefen som för ledningsgrupper.

      Vid Högskolan i Skövde tillämpas individuell lönesättning för vår personal förutom för doktorander vars lön följer en lönestege. Stationeringsorten för jobbet är Skövde. Kollektivavtal som tillämpas är

      Visste du att Högskolan ligger i framkant när det kommer till att arbeta för jämställdhetsintegrering och lika villkor för alla våra medarbetare och studenter? Lika villkor är ett samlingsbegrepp Högskolans arbete med jämställdhet, genus, etnisk- och religiös mångfald, tillgänglighet och delaktighet för personer med funktionsnedsättning, sexuellt likaberättigande samt för likvärdig behandling oavsett ålder eller könsöverskridande identitet/uttryck. Vår drivkraft är att Högskolan ska vara inkluderande och välkomnande för alla som kommer i kontakt med oss. Vi har under många år arbetat med att integrera dessa frågor i vårt dagliga arbete och har idag ett etablerat samarbete som spänner över hela Högskolan med goda resultat och vi ökar medvetenheten varje dag.

      Som anställd vid Högskolan har du, som personalförmån, möjlighet att köpa en periodbiljett 365 dagar för resor med Västtrafik på avbetalning under 12 månader till ett förmånligt pris. Erbjudandet gäller för dig som är tillsvidareanställd eller anställd under minst ett år från det datum din periodbiljett aktiveras.

      Förmånen dras efter skatt och är inte skattepliktig. Det innebär i praktiken att du får möjlighet att köpa periodbiljett 365 dagar på avbetalning, vilket ger en lägre månadskostnad än om du skulle köpa en periodbiljett för 30 dagar varje månad.

      Publicerad: 2020-01-07
      Senast ändrad: 2023-07-24
      Sidansvarig: webmaster@his.se